Engedély váltás

Tisztelt Horgásztársak!

Ez évben is, a horgász engedély kiváltásakor minden horgásszal adategyeztetést kell lefolytatni, melynek keretében az Internetes felületeken ellenőrizni kell a fogási napló leadását és a horgászkártya regisztrációt. Ez csak irodai feltételek mellett lehetséges, ezért a 2021. évben a horgász engedélyek csak az egyesület Kossuth utca 37. szám alatti irodájában válthatók ki február 2 napjától az alábbi regisztrációs és jegyforgalmazási időpontokban:

Csütörtök: 16:30 – 18:00
Szombat: 9:00 – 12:00

Az igényelt engedélyek a helyszínen elkészülnek.

Azok a horgásztársak, akik már rendelkeznek 2021. évre érvényes tagsági viszonnyal és egységes horgászokmánnyal, a fenti időpontokban éves vagy napi területi engedélyt is válthatnak. Cibakházi Holt-Tiszára érvényes éves, 24 vagy 48 órás területi engedély nem csak az egyesület irodájában válthatók, hanem az alábbi szerződéses partnereinknél is.

Elérhetőségük:

1. M&H Ajándéküzlet
Cím: 5435 Martfű, József Attila út 142.
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig, Szombat 8-12 óráig

2.”Ho-Hó” Horgászcentrum
Cím: 6000 Kecskemét, Füzes u. 6.
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig, Szombat 8-12 óráig

3. Subi Horgászbolt
Cím: 5430 Tiszaföldvár, Kossuth L. u. 154.
Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig: 7:30-17 óráig, Szombat 7:30-tól 12 óráig

4. Cápa Horgászbolt
Cím: 5462 Cibakháza, Rákóczi utca 37.
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 6-17 óráig, Szombat-Vasárnap 5-12 óráig

5. Tisza Cipőgyár Horgász Egyesület
Cím: 5435 Martfű, Tiszaparti u. 3.
Nyitvatartás: Szombat 10-12 óráig

6. Tiszaföldvári Petőfi Sport Horgász Egyesület
Cím: 5430 Tiszaföldvár, Ószőlő Fő út 82.

7. Új Élet Horgász Egysület
Cím: 5463 Nagyrév, Előd u. 5.
Nyitvatartás: Hétfőtől-Szombatig 8-17 óráig, Vasárnap 8-12 óráig

Az egyesületi iroda felkeresése során kérem, tartsák be az alapvető járványvédelmi intézkedéseket, melynek keretében az irodában, egy időben csak egy ügyfél tartózkodhat. Várakozás az iroda udvarán lehetséges, melynek során kérjük, hogy az ügyfelek egymástól minimum 2 méterre helyezkedjenek el. Kérjük, hogy kerüljék az üdvözlés szokásos formáit, így a kézfogást is. Arcot és orrot eltakaró maszk használata kötelező.

A horgász papír alapon kapja az állami horgászjegyet és a hozzá kapcsolódó fogási naplót valamint az általa meghatározott vízterületre megváltott területi engedélyt. A szövetségi és egyesületi tagdíjak befizetése a horgász kártyához tartozó elektronikus felületen kerül rögzítésre. A tagdíjak befizetését a halőrök a horgászkártya alapján okos telefonnal ellenőrizhetik. Aki még nem váltotta ki a Magyar Horgászkártyát az a fenti időpontokban megteheti.

A horgászkártya regisztrációhoz 2.200.-Ft-ot kell csekken befizetni   a regisztráció során arcképes személyazonosításra alkalmas okmány (személyigazolvány, útlevél, jogosítvány) és lakcímkártya alapján kell, hogy rögzítsék a horgász személyes adatait, mely személyes adatokat az adatvédelmi törvények betartásával kezelheti a horgászszövetség, valamint annak adatkezeléssel megbízott szervezetei.

Az egyesületi irodában lehetőség van horgászvizsgára, melynek időpontjáról a hírek között adunk tájékoztatást.